Kaikki tapahtumat

Muut tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rekry&Matching -aamupäivä: kansainvälistyminen ja vienti 6.3.2018

Maaliskuu 6 | 08:15 - 12:00

Suunnitteleeko yrityksenne kansainvälistymistä? Haluatteko kartoittaa uusia markkinoita? Toimitteko jo globaaleilla markkinoilla mutta tarvitsette uusia osaajia?

Tervetuloa Rekry&Matching –aamupäivään tapaamaan tulevaisuuden työntekijöitänne! Kyseessä on kustannustehokas ja uudenlainen tapa löytää ammattilaisia ja verkostoitua Suomessa jo olevien kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden, alumnien ja talenttien kanssa. Työnantajilla on mahdollisuus pitchata itseään ja työvoimatarpeitaan tapahtuman alussa, jonka jälkeen on vapaata verkostoitumista yritysten ständeillä.

Englanninkielisessä tapahtumassa pääsette tutustumaan yhdellä kertaa yliopisto- ja ammattikorkeakouluosaajiin, ja kuulette mitä talenteilla on tarjota organisaatiollenne kansainvälistymisen suhteen. Tilaisuuteen osallistuvien ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden osaamista ja työelämätaitoja on jo kartoitettu, ja osaajajoukkoa on mahdollista kohdentaa vastaamaan juuri Teidän yrityksenne työvoimatarpeita.

Osallistuminen pitch-puheenvuorolla ja ständillä on yrityksellenne maksutonta. Tervetuloa tapaamaan tulevaisuutenne tekijöitä!

Tilaisuuden kieli on englanti.

Kaikki ständipaikat ovat täynnä. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut osallistumaan vastaavanlaiseen tilaisuuteen tulevaisuudessa, olethan yhteydessä Anniina Kuuttiseen, anniina.kuuttinen@chamber.fi

Tiedot

Päivämäärä:
Maaliskuu 6
Aika:
08:15 - 12:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjät

COME
Metropolia Ammattikorkeakoulu
University of Helsinki
Aalto University
Enterprise Europe Network EEN
Haaga-Helia University of Applied Sciences

Tapahtumapaikka

Innovation House Finland
Tekniikantie 2
Espoo, 02150 Finland
+ Google Map
Copyright COME 2017