• Chamber of Multicultural Enterprises

    Helsingin seudun kauppakamarin Chamber of Multicultural Enterprises (COME) -projektin tavoitteena on parantaa yritysten ja työnantajien valmiuksia rekrytoida kansainvälistä työvoimaa ja toimia monikulttuurisessa työympäristössä, sekä edistää yritysten menestymistä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

    Tietoa COME:sta »

Työnantajapalvelut

Maksutonta neuvontaa ja palveluohjausta yrityksille ja työnantajille kansainväliseen työvoimaan liittyvissä kysymyksissä.
Lue lisää »

Mentorointi

Poikkikulttuurinen mentorointiohjelma ammattilaisille ja Suomessa asuville kansainvälisille opiskelijoille ja vastavalmistuneille.
Lue lisää»

Tapahtumat

Infotilaisuuksia ja seminaareja kansainväliseen työvoimaan ja monikulttuurisuuteen liittyvistä teemoista.
Katso tapahtumat »

Ajankohtaista

  • Kattava verkkojulkaisu maahanmuuttajayrittäjyyden tukemiseksiSyyskuu 5, 2017 - 06:55

    Helsingin kaupungin yrittäjyyspalvelukeskus NewCo Helsinki on koonnut ”Yrittäjäksi Suomeen – Mitä lupia tarvitset?” -verkkojulkaisun maahanmuuttajille, jotka suunnittelevat yrittäjyyttä Suomessa. Samalla palvellaan myös ulkomailla asuvia henkilöitä, jotka suunnittelevat yrityksen perustamista Helsinkiin tai muualle Suomeen. Julkaisun tavoitteena on muun muassa ohjata yrittäjäksi aikovia lupaviidakossa sekä toimia yritysneuvojien ja muiden aiheen parissa työskentelevien apuna päivittäisessä neuvontatyössä. Julkaisun tarjoama…

  • #COMEvinkkaa – apua ja anekdootteja monikulttuurisesta työyhteisöstäElokuu 16, 2017 - 07:49

    Ensimmäisen ulkomaalaistaustaisen työntekijän palkkaamisen tullessa ajankohtaiseksi, usko saattaa loppua jo alkumetreillä. Byrokratian koukerot oleskeluluvista työnteko-oikeuksiin ja tutkintojen tunnistamiseen vie mehut jo ennen kuin muste työsopimuksessa on kuivunut. Monet suomalaiset yritykset ovat olleet samassa tilanteessa. Osaavaa työvoimaa tulisi löytyä heti – mieluusti jo eilen – mutta sopivia tekijöitä oikealla osaamisella ei ole löytynyt olemassa olevista verkostoista….

Twitter @come2fi

#ictmatch #simhe @AaltoUniversity @come2fi @helsinkiuni @metropolia järjestäjät kiittävät yrityksiä ja KV- talentteja. Hieno päivä!

#ictmatch #simhe KV-osaajat ja yritykset kohtaavat. Energisoivaa kuhinaa @metropolia Leppävaaran kampuksella @come2fi

Let the matching begin! House full of #talents & #companies #ICTmatch @metropolia @helsinkiuni @AaltoUniversity

What a cool way to start a pitch! Break exercise by @Eficode #ICTmatch

Copyright COME 2017